?

Log in

 
 
10 March 2010 @ 06:32 pm
kkuldanji #25  
I tried to write down several things I was thinking about, but all the sentences look so stupid. So I just gave up on writing about me.The only thing that is on my mind at this very moment: the weekend will be long, just too long... although I always complain about how much I hate school, but actually... when there is no school I'm thinking way too much, and it drives me crazy. I should do something, occupy myself. \(--)/ マイッタ
Recently I've been reading more and more blogs and tumblrs, and it's kind of fun. I've been always wondering how can people get those intimate pictures, and that's it.

(;´ρ`) グッタリ


When I saw this picture earlier today I thought I have to share. Why so...? ―(T_T)→Now off to draw something. Long time no drawing~
Oh btw.
Todays great story is that I left my keys at home and ofc everybody was out. For about one and half an hour I was sitting in front of our front door. Poor thing I couldn't eat, but the good thing: I was so bored that I learned everything for tomorrow. So now I can finally do what I want.

" _ella     says:
*öm.... ma kb fél kettőre otthon voltam, nem volt kulcsom, nem tudtam bemenni, és igen, ott ültem az ajtónk előtt és annyira unatkoztam hogy nyelvtant tanultam. true story xDDDD"
(and omfg, Barney is just growing on me!)

PS.: Why is that Hongki's English is so nice sometimes, but in some songs he just sucks?
 
 
 
 
 
narloth_chan on March 10th, 2010 09:50 pm (UTC)
Teeeeee~ a végén még Barney rajongó leszel. :P And that's gonna be LEGEN... wait for it.......... DAAAAAAARY! *0* (De azért ne szokj rá nagyon o_o)
Am múltkor húszas szünetben HIMYM-t néztük a suliban. Az egész osztály. :D Erősíti az osztályközösséget. <3
And... yeah I know the feeling when I'm thinking too much. That's why I hate holidays. :D
Miss u so much. : )
.kkuldanji on March 13th, 2010 11:23 pm (UTC)
xDDDD
Ne aggódj nem fogok annyira rászokni, azért nem akarok olyan lenni mint ő. LOL
Hát, azt kell mondjam nálunk ilyen közös nézés sem segítene, mert ami nincs, azt nem lehet erősíteni. *fail*
*hugz*
chibike on March 13th, 2010 02:37 pm (UTC)
Szia!
Wah, így már én is jártam... Nem is egyszer x) De ha az ember feltalálja magát, akkor nem vészes xD.
És:
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de hétköznap nem volt időm. Huh én nem is gondoltam rá, hogy képet is kell választani ^^" Nem szeretnék neked olyat, ami túl nehéz vagy hogy mondjam, úgy hogy inkább azt mondom, hogy nekem teljesen mindegy melyik képet választod Rukiról, mert bármelyik tökéletes lesz : ). és természetesen ráér, amikor kedved van. Egyébként ha kell én kifizetem ^^"""" Nem kérem, hogy csak úgy fáradj vele =).
Nyhapp azt hiszem, ennyit szerettem volna, bár biztosan kihagytam valamit.
Előre is köszönöm.
.kkuldanji on March 13th, 2010 11:21 pm (UTC)
Tudom, nekem sem újdonság, de sajnos már nagyon nehezen viselem.

Hát hogyne kéne~ Lehet mondjuk olyasmit választanék ami nem oké. Max. ha annyira nem akarom azt a képet, majd akkor választok másikat:]
chibike on March 14th, 2010 03:38 pm (UTC)
Szia!

Hát ühm... Keresgéltem a képek között, elég nehezen, de azt hiszem sikerült választani ^^" Feltöltöttem neked photobucket-re, onnan linkelem, ha tudom.
A képhez annyit fűznék hozzá, hogy én szeretem a régi képeit x3 (persze az újakkal sincs ált. bajom xD). Ahm nem tudom, hogy ez neked mennyire nehéz, de ha nem akarod ezt, akkor nyugodtan csinálj másikat x).
És még annyit, hogy ugye te sosem fejezed be a rajzaidat, és szeretném ha most sem csinálnád végig. Mármint... Ahw ezt nem igazán tudom elmagyarázni x3 *béna* De egyszer említetted, hogy sosem a lap aljáig... Okay, feladom... Nem tudom leírni mit akarok xD Bocsánat...
A kép:
http://i711.photobucket.com/albums/ww114/matsumotochrissie/ruki116.jpg
Hát előre is köszönöm, hogy foglalkozol a kérdéssel ^^"
*hálás*